Vrei un stomatolog bun?

Standard

Am scris pe la începutul anului despre o stimată tanti doctor din Arad, expertă într-ale neurologiei care m-a dezamăgit – pe mine şi pe mulţi alţii – prin lipsa de profesionalism şi crasa nesimţire cu care îşi tratează nefericiţii pacienţi. Ştiu că sunt mulţi ca ea prin România şi tare m-aş bucura să se scrie despre fiecare câte un review meritat.

Din fericire, avem şi doctori foarte buni, care pun pe primul loc sănătatea şi confortul pacientului. Unul dintre aceşti doctori din categoria “aşa da” este Olimpiu Brehar-Cioflec din Timisoara, la serviciile căruia am apelat înainte de a veni în Singapore.

Nimeni nu cred că merge cu drag la dentist şi asta probabil din cauza durerii; eh… la mine s-a întâmplat. Am mers de multe ori la Brehardent şi am mers cu drag. Atât dl. doctor, cât şi asistentele sunt foarte profi, folosesc aparaturi moderne şi lucrează cu mare grijă. Amabilitatea şi umorul ar trebui şi ele trecute pe cartea de vizită. Un alt avantaj mare este şi că nu te trimit să-ţi faci radiografii pe te miri unde, ci ţi se fac chiar acolo, într-una din încăperile cabinetului. În plus, n-o să auziţi niciodată afirmaţii de genul “vaaai, dar ce-i aici la tine-n gură?”, sau “vaaaai, da’ la cine ai fost înainte, că ce văd eu aici…. nu arată bine deloc” (păţite-auzite ambele prin alte locuri).

Aşa că recomand cu mare căldură cabinetul şi pe dl doctor. Ştiu că foarte mulţi ani de experienţă nu înseamnă neapărat serviciu de calitate sau siguranţă, dar în cazul dânsului chiar aşa s-ar traduce.

Iată şi adresa:

Cabinet BREHARDENT

B-dul Cetăţii, nr. 56 (zona Circumvalaţiunii-Torontal), Timişoara

Au şi pagină de Facebook (căutaţi Brehardent) unde puteţi găsi poze şi alte informaţii.

Advertisements

One response »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s